• Navitrace - Wie zijn wij?

Navitrace: wie zijn wij?

NaviTrace is een van oorsprong Belgisch bedrijf dat allerlei oplossingen biedt in de wereld
van Tracking & Tracing, fleet management, automatisering en diefstalbeveiliging.

Onze dienstverlening reikt van kleine over middelgrote bedrijven tot grote vloten van voertuigen, maar ook tracking van materialen en personen komen aan bod in ons productgamma.

Onze producten worden gecommercialiseerd door een dealernetwerk in Europa en Noord-Afrika, waardoor NaviTrace een onafhankelijke flexibele speler is op een brede markt.

Wij bij NaviTrace zijn ervan overtuigd dat we door onze persoonlijke aanpak het verschil kunnen maken. Elke klant wordt bij ons geholpen met het product dat het best is afgestemd op zijn situatie. Ons uitgebreide productgamma maakt dat we sneller kunnen inspelen op de noden, en zo meteen kunnen zorgen voor een besparing en een verhoging van de efficiëntie en de productiviteit.

Voor wie is Navitrace?

Onze oplossingen worden momenteel gebruikt door diverse types bedrijven van verschillende grootte: onderhoudsfirma’s, bouw- en constructiebedrijven, vuilnisophaling, koeriers, logistieke dienstverleners, vertegenwoordigers,…

Hoe klein of groot uw bedrijf ook is: als u gedreven bent in het vinden van een oplossing, staan wij klaar om u met raad en daad bij te staan.

Bij NaviTrace bent u op de juiste plaats.

DRIVEN TO EXCEL

Gedreven om uitmuntend te zijn. Daar ligt de werkelijke passie van NaviTrace. In elk domein waarin wij actief zijn, proberen we om de beste te zijn. Elke dag zijn wij in de weer om niet alleen de beste producten, maar ook de beste service aan te bieden.

Steeds investeren wij in vernieuwing, altijd klaar om een volgende stap naar de toekomst te zetten. Op deze manier hebben onze klanten steeds het neusje van de zalm op gebied van telematica.

Een gedegen fleet management vertaalt zich in een fiks rendement. Daarom kunnen we zeggen dat u veel geld bespaart door met NaviTrace in zee te gaan.

NaviTrace gaat nog een stuk verder dan de standaard service door in te spelen op uw persoonlijke noden en klantgerichte oplossingen uit te werken. Aarzel niet om ons uw specifieke situatie te schetsen, wij zorgen voor een passend antwoord.

hand

  • images-1
  • images