• Driven to excel.
    NaviTrace Europe - Driven to excel

Werfpaal.be

Sinds 1 april 2014 is een registratie van werknemers verplicht op een werf die beantwoordt aan enkele specifieke parameters.

De Werfpaal zorgt ervoor dat deze registratie automatisch verloopt, terwijl de vereiste inspanning tot een absoluut minimum wordt herleid.

Voorbereiding

Elke klant krijgt een op maat gemaakt platform, waarop alle gegevens van de werknemers kunnen worden geregistreerd. De hoofdgebruiker krijgt ook de bevoegdheid om toegang te verlenen tot onderaannemers, zodat ook zij de werknemers kunnen registreren die zich op de betreffende werf zullen begeven. De toegang tot het platform voor de onderaannemers is uiteraard gelimiteerd tot de ingave en het nazicht van de bedrijfs- en werknemersgegevens. Elke werknemer dient slechts éénmalig ingegeven te worden.

Ook de werf zelf dient te worden geregistreerd. De werfcode, verkregen bij de dienst RSZ, zal overgenomen worden op dit platform.

Elke werknemer krijgt vervolgens een persoonlijke RFID-badge (bankkaartmodel), gekoppeld aan zijn naam. Voor de registratie kan eveneens de Construbadge gebruikt worden.

 

 

Werfpaal---Paal-op-werf-1

Plaatsing

De Werfpaal wordt op de werf geplaatst. Het is mogelijk om deze te verankeren met bouten, zodat verplaatsing/ontvreemding niet mogelijk is. Er dient een aansluiting 220V te zijn. Vervolgens herkent de paal automatisch zijn locatie, en gebeurt er een automatische login met het werfpaalplatform van de klant. Op dat moment is de Werfpaal klaar voor gebruik.

Registratie

Elke werknemer die onroerende werken uitvoert op de site registreert zich dagelijks bij het begin van de werkdag. Dit gebeurt door simpelweg de RFID-badge tegen de unit op de Werfpaal te houden. Deze hoeft zelfs niet uit de portefeuille gehaald te worden. Een pieptoon bevestigt de goede ontvangst.

Database

Een database ontvangt het signaal van de Werfpaal, en toetst het badgenummer van de werknemer af aan de geregistreerde gegevens. Meteen wordt er een link gemaakt met de dienst RSZ, en wordt de werknemer automatisch geregistreerd. Op het platform van de klant wordt onmiddellijk zichtbaar wie er is geregistreerd, en of de registratie bij RSZ correct is verlopen. Bij een anomalie wordt de verantwoordelijke per mail of per sms meteen op de hoogte gesteld. Hiermee zijn alle verplichtingen aan RSZ voldaan.

Rapportering

Op elk moment kan een rapport aangevraagd worden, waarop zichtbaar is wie er zich op dat moment op de werf bevindt. Dit rapport kan opgevraagd worden vanop elke locatie. Indien gewenst kunnen deze gegevens ook overgezet worden naar een bedrijfseigen platform, om op die manier verwerkt te kunnen worden.

Op deze manier is het mogelijk om aan alle eisen van de nieuwe wet te voldoen, met een minimum aan inspanning en een maximum aan controle.

 

Werfpaal - 20140509slidepicwerfleiders

 

Wenst u meer info? Contacteer ons dan! Wij komen graag bij u langs om de werfpaal persoonlijk aan u voor te stellen. Voor meer info kan u ook terecht op: 

 

www.werfpaal.be!

 

DRIVEN TO EXCEL

Gedreven om uitmuntend te zijn. Daar ligt de werkelijke passie van NaviTrace. In elk domein waarin wij actief zijn, proberen we om de beste te zijn. Elke dag zijn wij in de weer om niet alleen de beste producten, maar ook de beste service aan te bieden.

Steeds investeren wij in vernieuwing, altijd klaar om een volgende stap naar de toekomst te zetten. Op deze manier hebben onze klanten steeds het neusje van de zalm op gebied van telematica.

Een gedegen fleet management vertaalt zich in een fiks rendement. Daarom kunnen we zeggen dat u veel geld bespaart door met NaviTrace in zee te gaan.

NaviTrace gaat nog een stuk verder dan de standaard service door in te spelen op uw persoonlijke noden en klantgerichte oplossingen uit te werken. Aarzel niet om ons uw specifieke situatie te schetsen, wij zorgen voor een passend antwoord.

hand
  • images-1
  • images