• Driven to excel.
    NaviTrace Europe - Driven to excel

Rapportering

Om tegemoet te komen aan de steeds persoonlijkere eisen van onze klanten bieden we de mogelijkheid om rapporten op maat te maken.

Naast de standaardrapporten die gegenereerd worden op ons NaviTrace platform, maken wij nu ook specifieke rapporten, waarbij ook bedrijfseigen data kan geïmporteerd worden in ons systeem.

Een voorbeeld van rapportering

Een klant vraagt ons of het mogelijk is om zijn klantenbestand in ons systeem te laden, en steeds een levering binnen een bepaald tijdskader aan te geven. Wij importeren de gegevens, voegen er parameters aan toe en zorgen ervoor dat de gevraagde informatie gelinkt wordt. Wanneer de levering buiten het aangegeven tijdsvak gebeurt, zal het systeem automatisch weergeven waar het probleem zich stelt, en dit realtime rapporteren. Op deze manier kan onze klant op zijn beurt een onberispelijke en aantoonbare service leveren naar zijn klanten en contractanten.

Deze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we verder gaan dan het Track & Trace-verhaal. Deze rapportering is uniek, efficiënt, klantgericht én zorgt voor een perfect overzicht zonder extra tijdsbesteding.

Vertel ons welke informatie u nodig heeft, en wij zorgen samen met u voor een oplossing.

DRIVEN TO EXCEL

Gedreven om uitmuntend te zijn. Daar ligt de werkelijke passie van NaviTrace. In elk domein waarin wij actief zijn, proberen we om de beste te zijn. Elke dag zijn wij in de weer om niet alleen de beste producten, maar ook de beste service aan te bieden.

Steeds investeren wij in vernieuwing, altijd klaar om een volgende stap naar de toekomst te zetten. Op deze manier hebben onze klanten steeds het neusje van de zalm op gebied van telematica.

Een gedegen fleet management vertaalt zich in een fiks rendement. Daarom kunnen we zeggen dat u veel geld bespaart door met NaviTrace in zee te gaan.

NaviTrace gaat nog een stuk verder dan de standaard service door in te spelen op uw persoonlijke noden en klantgerichte oplossingen uit te werken. Aarzel niet om ons uw specifieke situatie te schetsen, wij zorgen voor een passend antwoord.

hand
  • images-1
  • images