• Driven to excel.
    NaviTrace Europe - Driven to excel

Personal Tracking

Navi Trace personal trackerOnze Personal Tracking toestellen hebben tot doel om personen te volgen in verschillende
situaties.

Vaak is het geruststellend om te weten waar kinderen, senioren of anderen zich bevinden.

De data wordt minuut per minuut verzameld, en weergegeven op het NaviTrace Platform of op een smartphone door middel van de gratis NaviTrace App (iOS of Android).

De ontvanger kan naar believen verschillende meldingen instellen (batterij laag, buiten bereik, buiten aangegeven zone, …)

 

Contacteer NaviTrace gerust voor meer informatie en/of een demo.

DRIVEN TO EXCEL

Gedreven om uitmuntend te zijn. Daar ligt de werkelijke passie van NaviTrace. In elk domein waarin wij actief zijn, proberen we om de beste te zijn. Elke dag zijn wij in de weer om niet alleen de beste producten, maar ook de beste service aan te bieden.

Steeds investeren wij in vernieuwing, altijd klaar om een volgende stap naar de toekomst te zetten. Op deze manier hebben onze klanten steeds het neusje van de zalm op gebied van telematica.

Een gedegen fleet management vertaalt zich in een fiks rendement. Daarom kunnen we zeggen dat u veel geld bespaart door met NaviTrace in zee te gaan.

NaviTrace gaat nog een stuk verder dan de standaard service door in te spelen op uw persoonlijke noden en klantgerichte oplossingen uit te werken. Aarzel niet om ons uw specifieke situatie te schetsen, wij zorgen voor een passend antwoord.

hand
  • images-1
  • images