• Driven to excel.
    NaviTrace Europe - Driven to excel

Diefstalbeveiliging

Een Tracking & Tracingsysteem is geschikt om een voertuig ten allen tijde te volgen. Toch zijn er steeds meer bendes die rekening houden met trackingtoestellen bij de diefstal van een voertuig. Deze worden eerst verwijderd of het gps-systeem wordt verstoord, zodat ze niet meer functioneren en het voertuig onzichtbaar wordt op het trackingplatform.

Guardbox tegen diefstallen

Om het hoofd te bieden aan deze jammerlijke praktijken hebben we de Guardbox in ons assortiment opgenomen.

De Guardbox is een toestel dat volledig voorziet in eigen onderhoud (geen aansluitingen nodig voor stroom en dergelijke, batterij met een gegarandeerde levensduur tot 10 jaar) en kan daardoor op elke mogelijke plaats in het voertuig geplaatst worden.

De werking van de Guardbox

De Guardbox maakt geen gebruik van gps-signalen, en is dus niet vatbaar voor signaalverstorende apparatuur.

Eén keer per dag wordt een gsm-signaal verstuurd, en een bij benadering exacte locatie weergegeven (afhankelijk van de nabijheid van gsm-masten), zodat ten allen tijde zichtbaar is waar het apparaat zich bevindt.

Wanneer er sprake is van een ontvreemding of verlies, wordt een detective ingeschakeld die de exacte positie gaat vastleggen door middel van gespecialiseerde apparatuur.

Dit toestel is een perfecte aanvulling op uw NaviTrace Track & Trace-product als u zeker wil zijn dat u bij diefstal of verlies uw eigendom kan terugvinden.

De Guardbox is tevens uiterst geschikt voor mobiele apparatuur van waarde, zoals lastoestellen, containers, werfmateriaal en dergelijke, aangezien er geen stroomtoevoer benodigd is.

De voordelen op een rij:

Navitrace - diefstalbeveiliging
De GuardBox is een unieke combinatie van gsm-technologie en Radio Frequentie, en kan wereldwijd gebruikt worden.

 

Navitrace - diefstalbeveiligingDe GuardBox heeft een hoge nauwkeurigheid en is onafhankelijk van enig gps-signaal. Dit maakt het mogelijk om objecten te traceren in containers en gebouwen.

 

Navitrace - diefstalbeveiliging
De GuardBox is web based en beschikbaar op smartphones en tablets. Dit zorgt ervoor dat het platform overal en altijd bereikbaar is.

 

Navitrace - diefstalbeveiliging
De GuardBox is de kleinste unit op de markt en heeft een zeer competitief prijsniveau.

 

 
Navitrace - diefstalbeveiliging
De GuardBox werkt volledig op batterij met een capaciteit tot 10 jaar (afhankelijk van het type), opladen is niet nodig.

 

 
Navitrace - diefstalbeveiliging
Dankzij zijn technologie en zijn afmetingen is de GuardBox gemakkelijk zelf te installeren in elk object, voertuig of elke machine.

DRIVEN TO EXCEL

Gedreven om uitmuntend te zijn. Daar ligt de werkelijke passie van NaviTrace. In elk domein waarin wij actief zijn, proberen we om de beste te zijn. Elke dag zijn wij in de weer om niet alleen de beste producten, maar ook de beste service aan te bieden.

Steeds investeren wij in vernieuwing, altijd klaar om een volgende stap naar de toekomst te zetten. Op deze manier hebben onze klanten steeds het neusje van de zalm op gebied van telematica.

Een gedegen fleet management vertaalt zich in een fiks rendement. Daarom kunnen we zeggen dat u veel geld bespaart door met NaviTrace in zee te gaan.

NaviTrace gaat nog een stuk verder dan de standaard service door in te spelen op uw persoonlijke noden en klantgerichte oplossingen uit te werken. Aarzel niet om ons uw specifieke situatie te schetsen, wij zorgen voor een passend antwoord.

hand
  • images-1
  • images